textile house predavacka

Poziția de asistent de vânzări (vânzător/vânzătoare) este una dintre cele mai importante pozitii din compania noastră.

Dacă decideți să deveniți un membru al echipei noastre, este necesar să fiți preocupat/preocupată de domeniul modei, să vă placă să interacționați cu oamenii și să vă încânte modul unui magazin de a funcționa rapid.
Cu noi sunteți în mișcare cât e ziua de lungă, lucrând cu haine care au călătorit distanțe impresionante, din diferite țări de pe glob, pentru a ajunge la noi în magazine. Veți inspira clienții nostri, ajutându-i în incursiunea de a descopri lumea brandurilor și ajutand-i să găsească cele mai interesante și unice articole.

Salariul pornește de la 3000 lei

Suntem o companie care promovează o atmosferă familială, unde valorile de bază sunt încrederea și respectul. Lucrând cu noi veți beneficia de un salariu brut care pornește de la 3000 lei, avem pregătit pentru dumneavoastră un sistem de bonusare în funcție de vânzările realizate, și de asemenea bonusuri în legătură cu calitatea muncii depuse, bonuri de masă, traininguri. Dacă sunteți o persoană ambițioasa, aveți posibilitatea de a avansa în carieră, pe funcții de conducere.

textile house style

Găsiți toate posturile noastre vacante pe platforma de recrutare: jobzz.ro.