Compania Textile house a fost fondată in anul 1996 ca o companie de sortare a textilelor

De atunci, compania se află în continua expansiune, având peste 1800 de angajati in Europa. În 2018. ne-am mutat într-o nouă hală de 16.000 metri pătrați, unde, datorită tehnologiei, suntem capabili să sortăm 20.000 de tone de textile pe an. Scopul nostru este de a dubla producția de sortare in următorii 5 ani.

ACO1775 1

Istoria centrului de sortare

Procesul de sortare necesită o mână experimentată deoarece persoana care sortează decide dacă fiecare piesa din material textil este suficient de bună pentru a ajunge în magazinele noastre sau pentru reciclare. Ne descurcăm cu aproape orice, deșeurile reprezentând doar 2% la sfârșitul procesului de sortare.

textile map 2020 1

Magazinele noastre

În rețeaua noastră de magazine vindem produse de cea mai bună calitate. Avem 170 de magazine în 8 țări din Europa Centrală și de Est. Magazinele noastre sunt vizitate de 8 milioane de clienți în fiecare an.

img 1

Impactul asupra mediului

În 2017, am vândut 20.457.265 de piese vestimentare în magazinele noastre. Dacă ne gândim că producția unui singur tricou consumă 2.800 de litri de apă, putem spune că am contribuit de fapt la economisirea a 57 de milioane de litri de apă doar in 2017.

Valorile Textile House

Ne dorim să fim cât mai aproape de oamenii care aleg zi de zi magazinele Textile House. Din acest motiv aducem pe piață produse de calitate superioară, la prețuri mici. Astfel, prin comercializarea articolelor de tip second-hand încurajăm reciclarea și scăderea nivelului de poluare generat de uriașa industrie textilă.

Valorile Companiei

Compania noastră și-a dezvoltat cultura și valorile corporatiste, pe care le implementează în mod constant în toate procesele.

Încredere

Încrederea este principiul nostru de bază al funcționării și cea mai semnificativă valoare. Încercăm să selectăm echipe de oameni în care putem sa avem încredere.

Concentrare

În 2017, 1800 de angajați lucrau în 8 țări. Fiecare dintre noi este conștient de rolurile și ideile companiei noastre.

Eficiență

Toate procesele din companie sunt analizate și configurate pentru a garanta cea mai mare eficiență posibilă.