TEXTILE house second hand

Textile House second hand este un lant de magazine second hand in Europa de Est. Isi are centrul in Slovacia, unde compania a deschis primul magazin in 2004. Obiectivul companies este de a oferi oamenilor imbracaminte de calitate la preturi mici, si a da posibilitatea unei experiente placute in achizitia de textile second-hand.

Nu ezitati sa ne contactati

Textile House este o companie care comercializează produse second-hand pe scară largă și care a luat naștere în anul 2004 în Slovacia.

De atunci, firma se află în continuă expansiune în Europa de Est, iar din 2012, este prezentă și în România, având sediul central în Timișoara. Valorile acestui lanț de magazine sunt de a oferi produse accesibile, de calitate și de a încuraja un comportament inteligent de cumpărare, prin care consumul de produse texile și mediul încojurător să se afle în perfect echilibru.

Până în momentul de față au fost deschise magazine Textile House în următoarele orașe din țară: Arad, Baia Mare, Baia Sprie, Caransebeș, Cluj, Lugoj, Marghita, Mediaș, Oradea, Reșița, Satu Mare, Sighet, Tîrgu Mureș, Timisoara si Zalău, fiind printre cele mai mari lanțuri de magazine second-hand din România.

Inițiativa Textile House este de a aduce pe piață produse de calitate, la prețuri mici, de a încuraja reciclarea și scăderea nivelului de poluare generat de uriașa industrie textilă.

.