Hai în magazinele Textile House! Află de ce.

De-a lungul anilor, decizia de cumpărare a produselor vestimentare second hand a devenit din ce în ce mai populară în rândul consumatorilor. Până la urmă există o mulţime de motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui să aleagă magazinele second hand. Unul dintre ele şi poate cel mai important este acesta: în magazinele cu acest profil vom găsi mereu articole vestimentare calitative produse de branduri cu nume răsunătoare în industra modei la un preţ mult mai accesibil. Mai mult, articolele cumpărate din magazine de tip second hand sunt de obicei mult mai ieftine în comparație cu cele noi și puteți economisi o mulțime de bani pe termen lung, protejând, în acelaşi timp, natura.

 

TEXTILE houseROCând vine vorba despre magazinele Textile House, accesibilitatea, calitatea şi diversitatea sunt 3 dintre caracteristicile de bază de care se pot bucura oamenii care ne trec pragul. Încă de la primii paşi în magazine, consumatorii sunt întâmpinaţi cu un decor vintage, muzică ambientală şi personal de nota 10, totul pentru a oferi o experinţă unică şi specială de fiecare dată. Poate secretul nostru constă în atenţia deosebită pe care o acordăm micilor detalii. Mai mult decât atât, magazinele sunt dezinfectate zilnic, iar articolele vestimentare sunt deja dezinfectate în depozitul Textile House din Slovacia. Pentru noi NU există ,,lasă că merge şi aşa!”TEXTILE houseRO 1

 

În România, avem 23 magazine în oraşele: Timişoara, Arad, Lugoj, Reşiţa, Oradea, Târgu Mureş, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sighetu Marmaţiei, Zalău, Alba Iulia, Mediaş, Drobeta Turnu Severin, Baia Sprie şi Marghita.