Povestea produselor Textile House

Centrul de sortare

V-ați întrebat vreodată care este drumul produselor Textile House până să ajungă în magazinele noastre? Să aflăm împreună.

Textile House cumpără haine în cantități mari din toate țările vest-europene. După aceea, materialele textile sunt sortate pe liniile noastre automate, în cel mai modern centru de sortare al hainelor din Europa Centrală. Toate acestea ne permit să sortăm rapid și eficient textile și alte materiale.

Dacă tocmai v-ați întrebat de cât de multe textile este vorba, este vorba de 17 milioane de tone de textile sortate pe an, ceea ce înseamnă că sortăm zilnic 75 de tone de textile.

Și dacă toate aceste cantități vi se par mari, ei bine, suntem doar o mică picătură în marea de textile care sunt aruncate în fiecare și sunt produse de la o zi la alta.

Să ne întoarcem la povestea hainelor noastre. Atunci când materialul textil este transportat în siguranță la liniile de sortare, 200 de angajați preiau sortarea suplimentară.

Întregul proces este foarte precis și solicitant și de aceea sortatorii noștri sunt foarte bine instruiți, astfel încât să poată determina calitatea articolului și traiectoria sa ulterioară în doar câteva secunde.

Dacă produsul va merge mai departe în magazinele noastre sau pentru reciclare, depinde de sortatorii noștri bine pregătiți.

Chiar dacă produsul este selectat pentru a fi comercializat ulterior în magazine, acesta trece prin mai multe runde de sortare până la magazinul în sine.

Toate articolele pe care le puteți găsi în magazinele noastre au trecut de controlul a 2-6 perechi de mâini. Pentru noi este foarte important ca si clienții noștri să obțină cele mai bune articole.

După ce hainele au trecut prin mai multe procese de sortare, acestea sunt gata să fie distribuite în continuare în magazinele unde sunt pregătite pentru comercializare de către angajați pentru clienții noștri.

Hainele care se potrivesc magazinelor Vintage sunt într-un procent mic în raport cu întreaga cantitate pe care o avem și pe care o vindem.

Hainele care nu au întrunit criteriile necesare în timpul sortării pentru a ajunge în magazine (60% din cantitatea pe care o primim) sunt ambalate și trimise pentru reciclare.

Centrul de sortare.

Reciclarea nu este cu siguranță cea mai ușoară cale, dar este calea pe care am ales-o și de care suntem mândri.

 

Haideți să dăm o a doua sansă hainelor împreună! ♥