Stilul Minimalist-Less is More

1d082764 d6aa 4f88 bef6 809fcb9632e6

De-a lungul timpului, simplitatea a dominat în creațiile vestimentare ale marilor creatori de modă și este de la sine înțeles de ce. Ce poate fi mai elegant și stilat decât o cămașă albă asortată cu o pereche de pantaloni negri?

4b3b3e99 8caf 42b6 82b8 3d34b21ef257

Într-adevăr am putea fi tentați să afirmăm că stilul minimalist îl imită pe cel office, însă nu. Este mai mult decât clasica combinație alb-negru. Hainele de inspirație minimalistă transmit,

totuşi un mesaj cu stil, complex, o eleganță aparte, „curată”, care trimite înspre o zonă luxoasă, de haute couture a modei. Spre exemplu little black dress-ul, care, da, face parte din această categorie. Accesorizată într-un mod fin, elegant și nu foarte încărcat, această combinație a cucerit majoritatea femeilor.

Cu stilul minimalist nu vei da greș, căci păstrând o linie simplă, stilată și classy, vei arăta foarte sofisticat și delicat, absolut sublim!

Nu uita! Pentru a crea un stil minimalist, cele mai indicate culori sunt cele pastelate, chiar șterse. Poți să ai în gând culorile primăverii, de exemplu cele ale zambilelor în momentul în care îți dorești să adopți acest stil. Less is more.