Tendinţele sezonului toamnă-iarnă

Tendinţele sezonului toamnă iarnă se anunţă a fi simple şi confortabile, dar puternice din punct de al croiului şi design-ului. Un bun exemplu sunt piesele vestimentare supradimensiunate. Atât de simple şi totuşi atât de stylish.

Astfel, dincolo de filosofia tendinţelor toamnă iarnă 2020-2021, cu siguranţă va domina pragmatismul – îmbrăcăminte confortabila, simplă, personalizată, potrivită multor tipuri de siluete.

Desacoperă mai jos câteva trenduri în modă pentru toamnă-iarnă 2020 care vor face trecerea către sezonul rece mai interesantă şi incitantă:

Paltonul lung sau Cardigan

Ideal în sezonul rece, paltonul lung este un must have pentru oricine îţi doreşte să atragă toată privirile şi să fie mereu la modă.  Marii creatori de modă au mers pe simplitate cu un iz de îndrăzneală, totuşi, şi culori cât mai nude pentru acest sezon. Spre paltonele lungi până la glezne, asemenea unor rochii elegante de seară.

trench oversize

Piese vestimentare cadrilate

Eleganța care nu are nevoie de nici o justificare şi poate fi realizată uneori extrem de simplu – e suficient să alegi un sacou croit impecabil și să îl combini cu o fustă midi, iar dacă unul dintre ele este cadrilat, ai atins încă o tendinţă pentru acest sezon.

SFAT: Atunci când vrei să achiziționezi un sacou, optează pentru o mărime mai mare decât de obicei. Sezonul acesta se poartă croielile oversize.

trenduri trench coat

Pulovere şi rochii tricotate

Indiferent de ce stil de pulover alegi, încercă să ieși din zona de confort. Alege diferite combinații. De exemplu, un pulover cu pantaloni, fuste şi chiar rochii – soluția perfectă pentru sezonul de toamnă-iarnă. Astfel, puloverul este must-have-ul fiecarărei fashionista în sezonul 2020-2021. În colecțiile lor, designerii au prezentat o mare diversitate de modele.

trenduri carouri