Tips & Tricks. Moda este pentru toată lumea, stilul este individual.

În primul rând începem prin a vă spune că fiecare este unic prin felul său. Tocmai prin această unicitate ne sunt puse în valoare calitățile. Tendințele în modă sunt dictate de marile case de modă, dar asta nu înseamnă că amprenta personală nu contează în crearea unui outfit demn de atenția celor din jur. Totuși, ce facem dacă tendințele lansate nu se potrivesc constituției noastre sau anumite modele nu ne vin bine, indiferent de cât am cheltui pentru ele?

Hainele ne pot scoate în evidență calitățile, dar și micile imperfecțiuni deopotrivă. Deci, indiferent că vorbim de o pereche clasică de jeanși sau de o cămașă, aparent banală, hainele au o oarecare putere, dacă știm cum să le purtăm.

În titlul articolului am menționat Tips & Tricks, așadar avem următoarele recomandări:

  1. În capul acestei liste regăsim articolele vestimentare de genul celor midi: fuste midi, rochii midi, poate chiar și pantaloni midi(nu ¾ – aceștia vor scurta picioarele). Termenul de midi se referă la produsele care depășesc cu foarte puțin linia genunchilor.
  2. Rochii lungi, dar care au talia definită astfel încât să delimiteze partea de sus de cea de jos. Această delimitare este recomandată și în cazul rochiilor midi menționate mai sus.
  3. Pantaloni evazați/slim fit cu talie înaltă, în combinație cu tocuri sau încălțăminte cu platformă, chiar și cu ceva mai sport
  4. Vestimentația în dungi. Fie că vorbim de pantaloni sau topuri, dungile, mai ales cele albe și negre, vor crea iluzia de înălțime. Aici intră și ținutele monocrome.
  5. De evitat ar fi purtarea hainelor oversize deoarece ele ar putea să adauge câteva kilograme, însă pot exista și excepții de la această regulă. De exemplu un pulover oversize în combinație cu o pereche de jeans slim fit pot face minuni.

Până la urmă, tot ceea ce contează este starea de spirit, iar sfaturile de mai sus rămân orientative. Alegerea outfitului potrivit ține de personalitatea și gusturile fiecăruia.