TOAMNA este un anotimp deosebit…

Culorile toamnei fac parte din procesul prin care copacii se pregătesc de iarnă. Zilele mai scurte ale toamnei avertizează copacii să înceteze să mai alimenteze frunzele cu apă şi substanţe nutritive si sa se pregateasca pentru cee ace urmeaza. După ce dau un spectacol impresionant, frunzele căzute se transformă într-un fertilizator pentru plantele care vor creşte primăvara! Vă puteţi imagina un proces de reciclare mai frumos decât acesta?1

Sosirea zilelor de toamnă pentru majoritatea dintre noi înseamnă o întoarcere dificilă la realitate după o vară relaxantă, când graba noastră în fața obligațiior este de obicei mai mică și ritmul nostru de lucru este mai relaxant.

Ce e mai antrenant și relaxant în același timp decât un nou proiect. Astfel, sfatul nostru este să….

Vă organizați casa după vacanță 💛

2

Mai ales dacă avem o schimbare, de exemplu copiii intră la grădiniță / școală, este bine să pregătească un plan de salvare. Îmi amintesc întotdeauna de Mark Twain care a spus: “Am trecut prin cea mai mare teamă din viața mea din cauza lucrurilor care nu s-au întâmplat niciodată”.

Merită să implicați partenerul, copiii, membrii gospodăriei și să vă gândiți la situații posibile și soluțiile lor. Dacă o facem împreună, toată lumea se simte ca un partener respectat și mai ușor să accepte atribuții delegate decât atunci când o primesc prin comandă

Sfârșitul verii poate fi un pic dezamăgitor, dar există un fapt simplu care ne poate înveseli – Crăciunul este chiar la o aruncătură de băț!

Deci, să fim optimiști, să încercăm să vedem partea plină a paharului și cu un zâmbet larg pe fată să savurăm gusturile și aromele acestui anotimp fabulos.